BIJZONDER

Hier vind je onze selectie van de BIJZONDER-wijnen van deze maand. Een BIJZONDER-wijn is er een voor bijzondere gelegenheden. Deze wijnen stelen gegarandeerd de show.

Bekijk ook de WAUW en de CHILL wijnen van deze maand!

 

 

Colonjes Cuvée Circule

 

 

Deze biologische witte wijn heeft door middel van een spontane vergisting een prettige balans tussen frisheid en mineraliteit. Wat deze wijn BIJZONDER maakt is niet alleen dat Colonjes één van de grootste biologische wijnhuizen in Nederland is, maar dat ze een stap verder gaan dan alleen biologische wijnen produceren. Alle flessen zijn 100% gerecycled en werken ze samen met een team mensen welke een afstand hebben tot de arbeidsmarkt.

Deze wijn is exclusief in de winkel te krijgen

 

 

 

d’Arenberg Anthropocene Epoch Mencia

 

 

Wijnhuis d’Arenberg herken je direct aan hun rode schuine streep door het etiket. Vanuit de wijngaarden in McLaren produceren zij deze mooie biologische rode wijn. Een fruitvolle wijn waarin lekker jong rood fruit als aardbeien, bessen en kersen je pallet strelen. Bezit zachte ronde tannines en heel veel elegantie. De mencia druif wordt met de hand geplukt en in betonnenkuipen gestort. Men treed 2/3 van de wijnen nog met de voet om een mooie concentratie te krijgen. Best BIJZONDER dus.

Deze wijn is exclusief in de winkel te krijgen

 

 

 

 

Castelfeder Vom Lehm Gewürtztraminer

 

 

Het unieke geurspectrum van rozenblaadjes, anjers, lychee en tropisch fruit maakt deze Gewürztraminer tot een feestje van aroma's. Deze witte wijn komt 100% van de Traminer Aromatico druif en wordt in Italië geproduceerd. Combineer een glas met kreeft, langustines of een heerlijke gegrilgde vis. Zij zal ook zeker je gasten verrassen op een BIJZONDER moment buiten de maaltijd om.

Deze wijn is exclusief in de winkel te krijgen

 

 

 

Wij willen je helpen steeds weer een wijn te vinden om verliefd op te worden. Dus vind je bij ons gemakkelijk de wijn die bij jou past. Met behulp van de kernwoorden WAUW, BIJZONDER en CHILL. Want dat zoekt lekker simpel.