Wijnpand Cronjé is open!

Wijnpand is een compleet concept. In november 2020 lanceerde we al de webshop. Sinds 1 februari kun je nu ook terecht bij Wijnpand Cronjé voor gekoelde wijnen, relatiegeschenken en wanneer het weer mag ook voor feesten en bruiloften. Het is de ambitie om in de nabije toekomst ook wijnproeverijen, cursussen en -reizen aan te bieden.
 

7 DAGEN PER WEEK OPEN!

10:00-19:00 uur dinsdag t/m vrijdag
10:00-18:00 uur zaterdag
13:00-19:00 uur zondag en maandag
 
Cronjéstraat 170 in Haarlem, binnenkort ook voor afhaal mogelijk. 
 
 

WAUW, BIJZONDER & CHILL

Natuurlijk kunnen wij uitgebreid praten over hoe mooi de rijping is geweest op een uniek eikenhouten vat. Maar wat wij veel interessanter vinden, is het effect dat de smaak van een bepaalde wijn heeft op jou. Welke gedachte komt er na de eerste slok bij je op? Is dat ‘WAUW, dit is lekker!’, ‘wat is dit BIJZONDER!’ of ‘heerlijk CHILL op dit perfecte moment’?


Kijk. Daar gaat het om. De eerste reactie. Daarom bieden we met behulp van de kernwoorden WAUW, BIJZONDER en CHILL elke maand een nieuwe selectie WAUW, BIJZONDER en CHILL wijnen. Zodat jij weet dat je gaat genieten. Gelijk bij de eerste slok.  

 

BREED ASSORTIMENT: WIJN, BIER, DRANK

Bij Wijnpand hebben we passie voor alles wat te maken heeft met ambacht en smaak. Ons assortiment start  toegankelijk met wijnen vanaf €5,-, aangevuld met onze favoriete iconische wijnhuizen en pareltjes van over de hele wereld. Ambachtelijke bieren zoals van de Haarlemse brouwerijen het Uiltje, Jopen en Gebrouwen door Vrouwen krijgen ook volop aandacht. Daarnaast is er een ruim aanbod van gedistilleerde dranken, denk aan bijzondere whisky's, gin en rum.
 
 

270M2 CORONA PROOF WINKELEN 

Wijnpand Cronjé biedt met haar 270m2 klanten alle ruimte om veilig en rustig te winkelen. De zaak wordt uiteraard geheel corona proof opgeleverd, alle mogelijke voorzorgsmaatregelen zijn genomen volgens de richtlijnen van de RIVM. Maximaal 15 klanten zijn er tegelijk in de winkel welkom. Volgens eigenaar Pieter Mollerus “Men vindt ons moedig om tijdens de lockdown een winkel te openen, we geloven enorm in het concept en waardoor dit moment heel natuurlijk voelt”
 
Je bent altijd welkom voor advies, want ons Wijnpand is jouw Wijnpand! Stuur een mailtje naar [email protected] 
 
 
 wijnen bieren dranken