WAUW

Hier vind je onze selectie van de WAUW-wijnen van deze maand. Een WAUW-wijn is een krachtige wijn, waarbij je na de eerste slok meteen denkt: 'Wauw!' Deze wijnen drink je daarom ook bij een mooie maaltijd, juist dan komen ze het beste tot hun recht. 

Bekijk ook de BIJZONDER en de CHILL wijnen van deze maand!

 

Redheads Studio Blue Belle Chardonnay

 

 

De Belle van Adelaide, zo noemen wij deze wijn graag. Zij is voorzien van veel lengte en een dikke structuur. Van binnen ontdek je een mooi toast nootachtig karakter. Combineer haar vooral met rijke vis, zoals een zalm of tonijn, maar heb je die heerlijke BBQ aan staan in de zomer met varkensvlees dan is deze wijn ook zeker een topper.

Bestel 'm hier

 

 

 

Pontificis Chardonnay Viognier

 

 

Een bijzondere blend van Chardonnay en Viognier maakt deze wijn romig en vol. Middels bâtonnage en houtrijping komt het WAUW effect binnen bij de eerste slok. Deze wijn kun je combineren met kip en met vis maar is ook zeker een aanrader buiten de maaltijden om.

Deze wijn is exclusief in de winkel te krijgen

 

 

 

Telmo Rodríguez G Gago

 

 

Deze karaktervolle wijn is voorzien van een volle robijnrode kleur met een klein randje paars. De goede structuur merk je door de plezierige fruit nuances gevolgd door een spannende finish. Een wijn die vraagt om gecombineerd te worden met rund, wild of lam.

Bestel 'm hier

 

 

 

Wij willen je helpen steeds weer een wijn te vinden om verliefd op te worden. Dus vind je bij ons gemakkelijk de wijn die bij jou past. Met behulp van de kernwoorden WAUW, BIJZONDER en CHILL. Want dat zoekt lekker simpel.