Verzenden & retourneren

Verzenden via PostNL

Wij versturen onze pakketten veilig en vertrouwd met PostNL. Bij levering via PostNL wordt het pakket 2 keer bij u thuis aangeboden. Als er niemand thuis is kunt u het pakket ophalen bij een PostNL afhaalpunt. Op dit moment zijn er ruim 2.000 afhaallocaties. Wil je weten waar je je wijnpakket kan afhalen? Bekijk hier alle PostNL afhaallocaties >

Extra veilig

Wij versturen al onze pakketten met de optie 'handtekening voor ontvangst' zodat we zeker weten dat het pakket ook bij u terecht komt. Daarmee is uw pakket ook direct verzekerd.

Gratis verzending

Verzending binnen Nederland op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 uur door Wijnpand.nl is gratis vanaf een bestelling van minimaal €100,00. Anders betaalt u € 7,95 verzendkosten.

Levertijd

Bij Wijnpand.nl streven wij naar een snelle verzending van uw bestelling. Bestelt u voor 15:00 uur, dan wordt de bestelling binnen 2 werkdagen aangeboden door PostNL als uw bestelling op voorraad is. Bestelt u ’s avonds, in het weekend of is een gedeelte van uw bestelling niet in voorraad, dan duurt het doorgaans een werkdag langer voordat we uw pakket kunnen verzenden. De levertijd staat ook altijd vermeld op de productpagina.

Afhalen in de winkel

Het is ook mogelijk om uw bestelling op te halen bij onze winkel in Haarlem, Generaal Cronjéstraat 170. Selecteer in het betalingsproces bij verzending de mogelijkheid: Afhalen in winkel. Bestelt u voor 16:00 en is uw bestelling in voorraad, dan kunt u dezelfde dag de bestelling ophalen in de winkel. Als de bestelling niet in voorraad is dan duurt het doorgaans 2 werkdagen langer.

Openingstijden

Ma: 13:00 - 19:00 Di t/m Vr: 10:00 - 19:00 uur
Za: 10:00 - 18:00 / Zo: 13:00 - 18:00

Versturen naar België

Wij rekenen €11,50 voor het versturen voor een leveren in  België. Voor een bestelling boven de € 150,- rekenen wij geen verzendkosten. 
 

Lieferung Kosten Deutschland

We deliver wines for €11,50  per shipment to Germany. It is free shipping for any order above € 150,-. 

Shipping in Europe

We can send our products to most of the European countries. Currently, we ship our products to: Netherlands, Belgium, Germany, Luxembourg, United Kingdom, Ireland, France, Austria, Spain, Portugal, Italy, Switzerland and Denmark. More European countries will follow later. 

Shipping costs are between 9 and 25 euro per shipment. We ship for free from € 150 or € 250 and above.

Verkeerd of beschadigd artikel

Wij proberen u bestelling altijd onbeschadigd en netjes af te leveren. Onze verpakkingen zijn speciaal ontwikkeld voor het vervoeren van flessen. Daarom komen al onze bezorgingen onbeschadigd aan. Heeft u toch een verkeerd artikel of een beschadigd artikel ontvangen neem dan contact op met onze klantenservice. In overleg met u zal Wijnhuis Heemstede altijd proberen tot een bevredigende oplossing te komen. 

Ook bij andere klachten kunt u terecht bij onze klantenservice. Stuur een mail naar [email protected] en vermeld duidelijk de klacht en de eventuele oorzaak van de klacht. Schade? Stuur altijd foto's mee van de schade.

Retourneren - 14 dagen retourrecht

Bij Wijnpand kunt u de bestelling ruilen of retourneren. U heeft het recht om de bestelling zonder opgave van reden en gedurende veertien dagen te ontbinden. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.  Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.  

In uw track & trace mail vindt u een link waar u direct een retourlabel kunt aanmaken. Het retourlabel print u uit en plakt u op de doos. Vervolgens kunt u het pakket terug naar de winkel sturen. 

Als u de track & trace mailt kwijt bent, vul dan het retourformulier in die u heeft ontvangen bij uw bestelling. Stuur dit formulier naar [email protected] Wij nemen vervolgens contact met u op en maken een retourlabel voor u aan.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht een wijn niet aan u verwachting voldoen, dan krijgt je die zonder problemen vergoed. Je kunt je wijn laten vervangen of geld terug ontvangen.