Hier vind je onze selectie van de WAUW-wijnen van deze maand. Een WAUW-wijn is een krachtige wijn, waarbij je na de eerste slok meteen denkt: 'Wauw!' Deze wijnen drink je daarom ook bij een mooie maaltijd, juist dan komen ze het beste tot hun recht. 

Bekijk ook de BIJZONDER en de CHILL wijnen van deze maand!

 

Monte Zovo Caligo Rosso Veronese 

Monte Zovo heeft internationale roem vergaard als producent van de Amarone's en laat met deze wijn zien dat je ook lekkere sappige dikke wijnen kan maken buiten de Amarone streek. Voor deze cuvée wordt de combinatie Cabernet sauvignon en Corvina gebruikt, die ze volgens Amarone recept ook in laten drogen om meer concentratie te creëren. Dit geeft al een WAUW-effect bij de eerste slok.  

Deze wijn is exclusief in de winkel te krijgen

 

 

Herdade Dacalada Tinto Porta da Calada 

De jonge wijnmakers van Herdade Calada geloven in Portugese authentieke stijlen, gecombineerd met de meest geavanceerde vinificatietechnieken. Verwacht hier geen alledaagse crowdpleaser, maar een spannend Portugees glas die je kan blijven verrassen. Met deze Porta Da Calade Tinto heb je een echte WAUW-wijn om van te genieten bij de dagelijkse maaltijd. Perfect om voor het weekend een doosje van mee te nemen.

Bestel 'm hier

 

 

 

Telmo Rodríguez G Gago

Het familiebedrijf Monte Zovo kocht in 2015 de mooiste wijngaard in de regio Lugana, uitkijkend over het Gardameer. Deze superster wordt gemaakt van Turbana-druiven, ook wel bekend als Trebbiano, en een klein scheutje Verdicchio. Dit zorgt voor een wulpse maar minerale witte wijn waar je WAUW tegen zegt!

Bestel 'm hier

 

 

 

Wij willen je helpen steeds weer een wijn te vinden om verliefd op te worden. Dus vind je bij ons gemakkelijk de wijn die bij jou past. Met behulp van de kernwoorden WAUW, BIJZONDER en CHILL. Want dat zoekt lekker simpel.