Hier vind je onze selectie van de BIJZONDER-wijnen van deze maand. Een BIJZONDER-wijn is er een voor bijzondere gelegenheden. Deze wijnen stelen gegarandeerd de show.

Bekijk ook de WAUW en de CHILL wijnen van deze maand!

 

Don Miquel Escorihuela Gascon

Deze dikzak van een Malbec is vernoemd naar de oprichter van Bodegas Gascón. En niet zonder reden! Ze zijn BIJZONDER trots op deze wijn uit de hoogste wijnvallei in Mendoza; Valle de Uco. Dit resulteert in een ultieme combinatie van Argentijnse spierballen én elegantie. Een unieke wijn, gemaakt in kleine oplage, om van de genieten tijdens een BIJZONDER moment. 

Deze wijn is exclusief in de winkel te krijgen

 

 

 

Domaine de Châtenoy Menetou-Salon Blanc 

Domaine de Châtenoy is in 1884 gebouwd door Pierre-Alexandre Clement, maar de familie Clement is al sinds 1560 actief in de wijnbouw van Menetou-Salon. Ondertussen runnen Isabelle en Pierre Clement  dit familiebedrijf in de Loire, samen met hun dochter Anne, die de zestiende generatie in deze wijnfamilie vormt.  Voor deze Menetou-Salon Blanc worden de druiven op vijf verschillende momenten geoogst, wat zorgt voor een extra complexiteit. De zuivere sauvignon-kenmerken stuiven het glas uit.  Het gras, groene appel, buxus en bloemengeuren worden aangevuld met een vleugje specerijen. Een lekkere sappige, frisse wijn met een lange finale, die goed past bij verfijnde vis, schelp- en schaaldiergerechten maar ook heel goed als aperitief geschonken kan worden.

Deze wijn is exclusief in de winkel te krijgen

 

Overgaauw DC Classic Merlot / Cabernet Franc

Ga terug in de tijd met de gerijpte én genummerde Stellenbosch klassieker. Er zijn van deze Zuid-Afrikaanse top-cuvée van de familie Overgaauw slechts 310 flessen gemaakt. Complexe tonen van cederhout, aardse tonen en zwarte bessen met een bijna oneindige afdronk. Een wijn die tijd en aandacht verdient en zich nog meer zal ontwikkelen in de aankomende jaren! Welk nummer gaat jouw wijnkelder in?

Deze wijn is exclusief in de winkel te krijgen

 

 

 

Wij willen je helpen steeds weer een wijn te vinden om verliefd op te worden. Dus vind je bij ons gemakkelijk de wijn die bij jou past. Met behulp van de kernwoorden WAUW, BIJZONDER en CHILL. Want dat zoekt lekker simpel.