Ons Wijnpand

 

Wijnpand is de nieuwe wijnwinkel, waarin 15 jaar wijnkennis en 20 jaar horeca-ervaring door ons wordt samengebracht. Wij zijn Maarten de Koning (Wijnhuis Heemstede) en Pieter Mollerus (voormalig restauranteigenaar). Wij hebben een passie voor wijnen. En dat willen we delen, met elke wijnliefhebber in het land. Onze meest favoriete wijnen vind je daarom ook hier. In ons Wijnpand.

 

Land vol wijnliefhebbers

Wij Nederlanders houden van wijn. We weten steeds beter welke wijn wij lekker vinden. Misschien weten we niet alles over de complexe smaakstructuren, maar het allerbelangrijkste weten we wel. En dat is dat wijn lekker moet zijn. Dat maakt ons een wijnliefhebber. En wij van Wijnpand weten dat maar al te goed. Als je het ons vraagt is namelijk iedereen wijnkenner - zolang je maar weet waar je van houdt. Dus wat vind je lekker? Wij gaan je daarbij helpen!
 

Wauw, Bijzonder & Chill

Natuurlijk kunnen wij uitgebreid praten over hoe mooi de rijping is geweest op een uniek eikenhouten vat. Maar wat wij veel interessanter vinden, is het effect dat de smaak van een bepaalde wijn heeft op jou. Welke gedachte komt er na de eerste slok bij je op? Is dat ‘WAUW, dit is lekker!’, ‘wat is dit BIJZONDER!’ of ‘heerlijk CHILL op dit perfecte moment’?
 
Kijk. Daar gaat het om. De eerste reactie. Daarom bieden we met behulp van de kernwoorden WAUW, BIJZONDER en CHILL elke maand een nieuwe selectie WAUW, BIJZONDER en CHILL wijnen. Zodat jij weet dat je gaat genieten. Gelijk bij de eerste slok.
 

Voel je welkom, want ons pand is jouw Wijnpand.

Naast onze maandelijkse selectie WAUW, BIJZONDER en CHILL wijnen bieden we uiteraard veel meer. Kijk gerust rond en vind die ene wijn die perfect past bij jouw moment. Heb je vragen? Laat het ons weten en wij helpen jou graag.
 
Proost & geniet,
 

Maarten & Pieter

 
p.s. Je kan bij ons natuurlijk ook terecht voor wijnproeverijen, relatiegeschenken, bruiloften, feesten en partijen. Gekoelde wijn leveren? Geen probleem. Stuur ons een mail met je vraag op [email protected]d.nl